Garland

Garland grill

Bent u op zoek naar een professionele grill voor in uw horecakeuken? Met een Garland grill of broiler levert u de beste en lekkerste grillprestaties. Een grill of broiler van Garland levert absolute topkwaliteit. En dat is toch wat u uw gasten wilt voorschotelen!

Koken met de Garland grill

De grill is niet meer weg te denken in de horeca. Grillen is tegenwoordig een populaire manier van koken. Het bereiden van voedsel op een grill of broiler is minder vet dan in een pan. Bovendien zien gerechten van de grill er zeer aantrekkelijk uit. De meeste (chef)koks gebruiken de grill voor het bereiden van vlees, maar ook voor vis en groenten is de grill zeer geschikt. M&A Systems levert uitsluitend horeca grills van sublieme kwaliteit. Voor uw professionele grootkeuken adviseren wij de Garland grill of broiler. De variatie in temperatuur, de precieze temperatuurcontrole en de  grote hoeveelheid directe stralingswarmte zorgen ervoor dat u kwaliteit levert. U heeft de keuze want Garland heeft een complete lijn hoge kwaliteit grills. Van klein tot groot, afhankelijk van uw capaciteit, en van elektrisch tot gas. Uiteraard krijgt u van ons uitleg en advies om te bepalen wat de beste Garland grill voor uw keukeninrichting is.

Meer weten? Neem contact op

Garland broiler

De Garland hoog rendements broiler heeft meer gelijkmatige warmteverdeling over het gehele oppervlak. Daarnaast heeft de Garland broiler meer variatie in temperatuur. Dit zorgt voor een verbeterde productiviteit en een betere, meer consistente, kwaliteit.

Klik hier voor de brochure

Garland Clamshell grills

De grillplaten van de Clamshell grills verwarmen aan de onder- en bovenzijde, hetgeen de kooktijd met 50% vermindert. De precieze temperatuurcontrole zorgt voor de juiste kerntemperatuur zodat u verzekerd bent van een consistente kwaliteit.

Klik hier voor de brochure

Waarom

M&A Systems?

Jarenlange expertise en know how
Compleet assortiment kwaliteitsproducten
Innovatieve kooklijnen
Importeur en leverancier van topmerken
Maatwerk grootkeukens
Expert in fastfood keukentechniek
Eigen maatwerk fornuizen
Grote showroom in Rotterdam
24/7 servicedienst in de Benelux
Onderhoudscontracten

Meer informatie of afspraak maken?