Lincoln

Lincoln conveyor pizza oven

Bent u op zoek naar een snelle, krachtige, veelzijdige pizza oven? De Lincoln conveyor pizza oven is niet zomaar gewoon een pizza oven. Met de Lincoln Conveyor pizza oven, of pizza bandoven, kunt u in korte tijd een grote hoeveelheid pizza’s bereiden in uw fastfood keuken. Bovendien kunt u in de lopende band pizzaoven niet alleen heel goed pizza’s bereiden, maar ook tal van andere heerlijke maaltijden.

Diverse modellen Lincoln conveyor pizza oven

U kunt kiezen uit diverse modellen van de Lincoln pizza bandoven, afhankelijk van de benodigde capaciteit. Doordat u de snelheid van de band kunt regelen én het vermogen van de verwarming, kunt u goed verschillende producten bereiden in de Lincoln conveyor pizza oven. De Lincoln pizza bandoven is relatief klein van afmeting, maar zeer krachtig en met een grote inhoud. De pizzaoven is gemaakt van RVS edelstaal en kunt u verkrijgen in gas of elektrisch. Bij grote capaciteit kunt u de pizza bandoven stapelen tot maximaal drie ovens. Uiteraard Krijgt u van ons uitleg en advies om te bepalen wat de beste Lincoln pizza bandoven voor uw keukeninrichting is.

Meer weten? Neem contact op

Pizza bandoven Impinger I 3240

Met een 813mm brede transportband en een ovenkamer van 1016mm, kan een enkele Impinger I bandoven drie full-size dek ovens vervangen. De Impinger I is stapelbaar tot maximaal 3 ovens. De warme lucht circuleert door middel van een ventilator door de ovenkamer. De bandsnelheid is instelbaar van 1 tot 30 minuten. De Impinger I is geheel van RVS edelstaal en verkrijgbaar in gas of elektrische uitvoering

Klik hier voor de brochure

Pizza bandoven Impinger II

Met een 457mm brede transportband is de Impinger II de meest veelzijdige Lincoln pizza bandoven op de markt. Snellere baktijden verbeteren de service. Voorzien van geavanceerde Air Impingement Technology wat zorgt voor verbeterde bakkwaliteit en een constante prestatie. De Impinger II is stapelbaar tot maximaal 3 ovens. De bandsnelheid is instelbaar van 1 tot 30 minuten. De Impinger II is geheel van RVS edelstaal en verkrijgbaar in gas of elektrische uitvoering

Klik hier voor de brochure

Pizza bandoven Countertop Impinger

De Lincoln elektrische Countertop Impinger  conveyor oven zorgt voor een grote ovencapaciteit overal waar u dat nodig heeft! Klein genoeg om te passen op de meeste commerciële countertops, maar groot genoeg om een half-sized convectieoven of tot vijf magnetrons te vervangen. De Lincoln elektrische Countertop Impinger maakt gebruik van een 460 mm brede transportband en een ovenkamer van 508mm en kunt u twee hoog stapelen. Alleen in elektrische uitvoering verkrijgbaar!

Klik hier voor de brochure

Waarom

M&A Systems?

Jarenlange expertise en know how
Compleet assortiment kwaliteitsproducten
Innovatieve kooklijnen
Importeur en leverancier van topmerken
Maatwerk grootkeukens
Expert in fastfood keukentechniek
Eigen maatwerk fornuizen
Grote showroom in Rotterdam
24/7 servicedienst in de Benelux
Onderhoudscontracten

Meer informatie of afspraak maken?