M&A systems, uw innovatieve grootkeukenleverancier

M&A Systems

Eten is een beleving en brengt mensen samen. Het bereiden van eten moet ook een beleving zijn. Een beleving in een keuken die een verlengstuk is van de chefkok en zijn keukenbrigade en waar alles naadloos op elkaar aansluit. Voor het beste resultaat: lekker eten.

M&A Systems is ruim 15 jaar uw professionele adviseur en leverancier van grootkeukens met hoogwaardige keukentechniek. Wij bieden u flexibele en functionele oplossingen voor uw professionele keuken. Wat voor keukenontwerp of keukenapparatuur u ook wenst voor uw café, restaurant, instelling, fast food- of bedrijfsrestaurant, wij leveren het u. Geen bedrijfskeuken is te groot of te klein, wij bedenken samen met u de meest ideale uitvoering voor uw situatie en begeleiden dit van het begin tot het einde. Van advies en ontwerp tot plaatsing, onderhoud en service. Samen met u komen wij tot het beste resultaat.

Uw deskundige adviseur

Wij zijn uw deskundige adviseur in grootkeukentechniek. Door onze gespecialiseerde kennis en expertise vertalen wij uw behoefte naar de professionele keukeninrichting die bij uw bedrijf past. Voor elke keukentechnische vraag kan M&A Systems een adequate oplossing aandragen. In de ontwerpfase lopen onze ontwerpers virtueel al in uw nieuwe keuken rond om de routing en logistiek van uw keuken te toetsen. Routing en keukenapparatuur stemmen wij zo perfect op elkaar af in een doordacht keukenplan. De realisatie en installatie van uw horecakeuken is bij onze vakmensen in uitstekende handen. Of het nu gaat om een turn key project, losse horeca apparatuur of een complete keukeninrichting, wij bieden u altijd een maatwerk oplossing.

Uw importeur en leverancier van grote merken

M&A Systems is importeur en leverancier van alle grote merken op het gebied van keukentechniek. Hierdoor bent u voor al uw keukenapparatuur altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bij M&A vindt u alles wat u nodig heeft voor uw professionele keuken onder één dak. One-stop shopping, hoe gemakkelijk is dat!

Gerenommeerde klanten

M&A Systems levert grootkeukens aan horecaketens door de gehele Benelux. Wij mogen veel gerenommeerde klanten en horeca ondernemingen al jarenlang tot onze klanten rekenen. En daar zijn wij trots op!

Onderhoudscontract

M&A Systems biedt u na oplevering een compleet preventief onderhoudscontract. Onze gespecialiseerde technici lichten één of tweemaal per jaar uw grootkeuken uitgebreid door op prestatie en functionaliteit. Een gerust gevoel en garantie voor veilig en optimaal werken!

Dag en nacht bereikbaar!

U kunt onze M&A Service dag en nacht bereiken! Onze servicedienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar via ons gratis servicenummer 0800 20 337 26 68. Ook kunt u ons altijd mailen via service@ma-systems.eu. Onze M&A specialisten staan u persoonlijk te woord. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle en deskundige oplossing voor al uw vragen, calamiteiten of storingen.

Welkom in onze showroom

Bel ons op 010 – 303 88 75 voor een afspraak of breng een bezoek aan onze showroom in Rotterdam, Bergse Rechter Rottekade 1. Wij laten u graag de nieuwste ontwikkelingen voor de professionele horecakeuken zien en adviseren u graag over de bij uw bedrijf passende keukentechniek.

Waarom

M&A Systems?

Jarenlange expertise en know how
Compleet assortiment kwaliteitsproducten
Innovatieve kooklijnen
Importeur en leverancier van topmerken
Maatwerk grootkeukens
Expert in fastfood keukentechniek
Eigen maatwerk fornuizen
Grote showroom in Rotterdam
24/7 servicedienst in de Benelux
Onderhoudscontracten

Meer informatie of afspraak maken?