MBM

MBM keukenapparatuur

Bent u op zoek naar professionele Italiaanse keukenapparatuur? Dan is de MBM keukenapparatuur vast iets voor u. MBM is een Italiaanse fabrikant van hoogwaardige kwaliteit kookapparatuur. Dus wilt u Italiaans design en betrouwbaarheid? Dan adviseren wij u de MBM keukenapparatuur aan.

Diverse maten MBM keukenapparatuur

De MBM keukenapparatuur is van hoogwaardige kwaliteit, zoals u dit van een Italiaanse fabrikant mag verwachten. MBM is continu bezig met vernieuwen en verbeteren van haar keukenapparatuur. MBM produceert keukenapparatuur in verschillende maten. Zo is de apparatuur in elk type horecakeuken toe te passen. U kunt kiezen uit drie verticale kooklijnen, vier horizontale kooklijnen en losse kookapparatuur. De 700-lijn, gebaseerd op de diepte van de apparatuur, plaatsen wij het meeste in de horeca. De 600-lijn is ideaal voor als u een kleinere keuken moet inrichten, zoals een sportkantine. Als u beschikt over een grote horecakeuken is de 900-lijn uitermate geschikt. Deze MBM keukenapparatuur is perfect voor uw grote productie.

Betrouwbare MBM keukeninrichting

M&A Systems werkt graag samen met MBM vanwege de betrouwbaarheid van de kookapparatuur. MBM levert erg bedrijfszekere apparatuur met weinig gevoeligheid voor storingen. Met name de kwalitatief hoogwaardige, horizontale keukenapparatuur is aantrekkelijk voor de Nederlandse grootkeuken. MBM Keukenapparatuur krijgt daarom vaak onze voorkeur bij een nieuw in te richten horecakeuken. Wij kopen de MBM  keukenapparatuur rechtstreeks voor u in bij de fabrikant. Hierdoor kunnen wij de MBM keukeninrichting tegen gunstige prijzen aan u leveren.

Meer weten? Neem contact op

MBM Domina 700

Modulair kooksysteem ontworpen en vervaardigd voor keukenprofessionals om optimaal te kunnen presteren in de beschikbare ruimte. De MBM Domina 700 combineert Italiaans design met betrouwbaarheid en voortreffelijke prestaties.

Klik hier voor de brochure

MBM Domina 980

Modulair kooksysteem ontwikkeld om een grote betrouwbaarheid en hoge performance/prestatie te garanderen, gedurende een lange tijd. De MBM Domina 980 kenmerkt zich door robuustheid, prestatie en design.

Klik hier voor de brochure

MBM Domina 1100

Ontworpen om een centrale plek in uw keuken in te nemen met bediening aan beide zijden. De MBM Domina 1100 kenmerkt zich door een stijlvolle en robuuste uitstraling.

Klik hier voor de brochure

Waarom

M&A Systems?

Jarenlange expertise en know how
Compleet assortiment kwaliteitsproducten
Innovatieve kooklijnen
Importeur en leverancier van topmerken
Maatwerk grootkeukens
Expert in fastfood keukentechniek
Eigen maatwerk fornuizen
Grote showroom in Rotterdam
24/7 servicedienst in de Benelux
Onderhoudscontracten

Meer informatie of afspraak maken?