Merrychef

Merrychef combi oven

Wilt u in uw keukeninrichting een combi oven die tot wel 15 x sneller uw gerechten kan bereiden? De Merrychef combi oven heeft magnetron en heteluchtoven in één en zorgt veel een veel snellere bereidingstijd van uw gerechten zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Merrychef combi oven snel en eenvoudig

In de Merrychef combi oven kunt u uw programma’s voorprogrammeren tot maar liefst 1024 verschillende instellingen. Via het eenvoudig te bedienen aanraakscherm kunt u snel bepalen welk gerecht u voor uw klant wilt klaarmaken en welke hoeveelheid. Of dit nu een tosti is of een bevroren pizza die u zo uit de vriezer afbakt. Kippenpoten, vis, vlees of gehaktballen… alles kan de Merrychef combi oven bereiden in een supersnelle tijd. Door deze grote snelheid blijft het vocht beter in het product zitten dan bij een gewone heteluchtoven, hetgeen de kwaliteit van uw gerechten ten goede komt. Veel grote ketens wereldwijd gingen u voor en hebben de voordelen van de Merrychef combi-oven reeds ontdekt. Wij adviseren u graag over de meest geschikte combioven voor u.

Meer weten? Neem contact op
Merrychef combi oven

Merrychef combi oven Eikon E2S

Merrychef combi oven

De Merrychef Eikon E2S is de beste keuze voor als u vers, warm eten wilt bereiden en u maar een beperkte ruimte ter beschikking heeft. De gebruiksvriendelijkheid, veelzijdigheid en consistente prestaties overtreffen uw verwachtingen. Hierdoor is deze combi oven een waardevolle toevoeging aan uw keuken.

Klik hier voor de brochure

Merrychef combi oven Eikon E3

Merrychef combi oven

De Merrychef Eikon E3 is ideaal voor het bereiden van knapperige croissants, stokbroodjes, snacks en tosti’s. Deze combi oven heeft een zeer compact ontwerp en een tot 5x snellere bereidingstijd. Hierdoor bespaart de Eikon E3 energie en kunt u toch snel koken en bakken.

Klik hier voor de brochure

Merrychef combi oven Eikon E4

Merrychef combi oven

De Merrychef combi oven Eikon E4 combineert de voordelen van magnetron technologie en hetelucht voor een extreem snelle bereiding van uw verse producten. U kunt uw gerechten en ingrediënten tot wel 15x sneller bereiden dan met conventionele apparaten.

Klik hier voor de brochure

Merrychef combi oven Eikon E5

Merrychef combi oven

Met de Merrychef Eikon E5 kunt u uw gasten hoogwaardige gerechten serveren zoals kwaliteit steaks en vis. De extra grote capaciteit van de Eikon E5 is perfect voor het gelijktijdig bereiden van meerdere voor- of bijgerechten. Deze Merrychef combi oven is 5x sneller dan traditionele methoden.

Klik hier voor de brochure

Waarom

M&A Systems?

Jarenlange expertise en know how
Compleet assortiment kwaliteitsproducten
Innovatieve kooklijnen
Importeur en leverancier van topmerken
Maatwerk grootkeukens
Expert in fastfood keukentechniek
Eigen maatwerk fornuizen
Grote showroom in Rotterdam
24/7 servicedienst in de Benelux
Onderhoudscontracten

Meer informatie of afspraak maken?