Rotisol

Rotisol grill

Als u uw professionele keuken wilt aanvullen met een echt ‘draai’ grill, een rotisserie, dan bevelen wij u een Rotisol grill van harte aan. Met de grills van Rotisol maakt u gegarandeerd de lekkerste vleesgerechten klaar!

Rotisol grill voor perfect gebraden vlees

De Rotisol rotisseries zijn grote staande grills, waarin u uw vleesgerechten eenvoudig aan het spit klaar maakt. De Rotisol grills zijn bekend van de ‘kip aan het spit’, maar u kunt er talloze vleessoorten heerlijk mals in bereiden. De Rotisseries kennen een snelle bereidingstijd: het kost u minder dan een uur om een kip van 1 kg gaar te roosteren. De uitgekiende draaisnelheid van de Rotisol grill zorgt ervoor dat het vlees gaar roostert terwijl de natuurlijke sappen behouden blijven en het vet eraf druipt. De Rotisol grill is echt een aanvulling in uw grootkeuken!

Rotisol grill is dè draaigrill voor uw horeca keuken

De Rotisol grill kunt u plaatsen in uw restaurant, supermarkt, hotel, fast food restaurant, grillroom, enzovoort. De roestvrijstalen branders zorgen voor een snelle constante productie van perfecte kwaliteit. Met de grills van Rotisol schotelt u uw klanten een heerlijke, gezonde, geroosterde vleesmaaltijd voor. Wij helpen u graag met het bepalen welke Rotisol grill voor uw professionele keuken de meest geschikte is.

Meer weten? Neem contact op

Rotisol gril Olympia zwart

Rotisol grill
Klik hier voor de brochure

Rotisol gril divers

^D0C0933698CB9937575CA69A6B3AF3063C2F55D072D5C6A4E1^pimgpsh_fullsize_distr

Waarom

M&A Systems?

Jarenlange expertise en know how
Compleet assortiment kwaliteitsproducten
Innovatieve kooklijnen
Importeur en leverancier van topmerken
Maatwerk grootkeukens
Expert in fastfood keukentechniek
Eigen maatwerk fornuizen
Grote showroom in Rotterdam
24/7 servicedienst in de Benelux
Onderhoudscontracten

Meer informatie of afspraak maken?