Winterhalter

Winterhalter horeca vaatwasser

Bent u op zoek naar een horeca vaatwasser die snel, zuinig en hygiënisch uw vuile vaat optimaal reinigt? De Winterhalter horeca vaatwasser heeft de perfecte vaatwastechnologie voor uw professionele keuken. Of het nu gaat om catering op meerdere locaties, hotels, restaurants of (zorg)instellingen: Winterhalter biedt de optimale vaatwasmachine voor elke situatie.

Perfecte wasresultaten met Winterhalter horeca vaatwasser

Winterhalter horeca vaatwassers danken hun reputatie aan perfecte wasresultaten, eenvoudige bediening, maximale efficiency en goed ontworpen hygiëneconcepten. U kunt vertrouwen op een vaatwastechnologie die is ontwikkeld om te beantwoorden aan de hoge eisen van uw professionele keuken. In tegenstelling tot een huishoudelijke vaatwasser, heeft een horeca vaatwasser geen droogcyclus nodig. Wanneer de zojuist gewassen vaat in aanraking komt met de open lucht, droogt deze automatisch. Hierdoor werkt een horeca vaatwasser aanzienlijk sneller dan een huishoudelijke machine. Of u kiest voor een voorlader of een doorschuif vaatwasser hangt af van de capaciteit die u nodig heeft. Bij Winterhalter vindt u altijd de horeca vaatwasser die u nodig heeft. Het vaatwasmachine assortiment van Winterhalter bestaat uit voorladers, doorschuivers en gereedschappenwasmachines en band- en korventransportvaatwasmachines.

UC-serie Winterhalter horeca vaatwasmachine

Vaatwasmachines uit de UC-serie van Winterhalter zorgen voor perfecte wasresultaten, zelfs bij verschillende typen vaatwerk en vervuilingsgraden. Er zijn drie standaard wasprogramma’s beschikbaar op het eenvoudig bedienbare touchscreen. Deze programma’s kunt u individueel aanpassen aan het vaatwerk dat u wast. De glazenwasmachines uit de UC-serie van Winterhalter wassen dankzij de variabele wasdruk aanpassing VarioPower ieder glas perfect schoon. Delicate wijnglazen wast de machine voorzichtig terwijl sterkere glazen en bierpullen stevig aangepakt worden, maar nog altijd in de kortst mogelijke tijd. De UC-serie glazenwasmachines zorgen voor stralende wasresultaten en zorgen tegelijkertijd goed voor uw glazen. Alle Winterhalter horeca vaatwassers uit de UC serie voldoen optimaal aan de eisen van uw servies en zorgen voor een uitstekend wasresultaat, zelfs bij hardnekkig vuil. Uiteraard adviseren wij u wat de beste Winterhalter horeca vaatwasser voor uw keukeninrichting is.

Meer weten? Neem contact op

UC serie Winterhalter vaatwasser

Klik hier voor de brochure

Waarom

M&A Systems?

Jarenlange expertise en know how
Compleet assortiment kwaliteitsproducten
Innovatieve kooklijnen
Importeur en leverancier van topmerken
Maatwerk grootkeukens
Expert in fastfood keukentechniek
Eigen maatwerk fornuizen
Grote showroom in Rotterdam
24/7 servicedienst in de Benelux
Onderhoudscontracten

Meer informatie of afspraak maken?